Lucifer’s specialty coffee
Niet alléén de smaak telt.

De beste bonen, van de beste boeren, alléén tegen een eerlijke prijs, voor een leven boven de armoedegrens.
Iedereen aan de Specialty Coffee!

Heel brabant aan de Specialty Coffee

De Brabantse koffiedrinker zover krijgen om te genieten van de kwaliteit van Specialty Coffee, slaafvrije koffie.

Lucifer Coffee Roasters

Tijdens zijn studie Event Management werkte Bob aan grote horeca- en eventprojecten in o.a. Singapore, Hongkong, Shenzhen, Bangkok en Duitsland. Daar kwam hij al snel in aanraking met Specialty Coffee en latte art. Opeens was koffie niet meer een product dat hij schuwde door de slechte smaakervaringen uit het verleden, maar bleek het een openbaring te zijn. Wat je allemaal kon doen met een juiste boon en branding! Na zijn buitenlandavonturen verstreken er nog twee jaren op kantoor in de event management. Tijdens deze periode stak de passie voor horeca de kop op en ging Bob zijn passie Specialty Coffee achterna.

In 2015 opent koffiebar LUCIFER SPECIALTY COFFEE voor het eerst de deuren tijdens Koningsdag. De stad moet nog wennen aan het concept van Specialty Coffee, maar wordt daarna volledig omarmt. Drie jaar later kriebelt het weer en wordt de stap genomen om een koffiebranderij te beginnen. Om zelf te blijven leren én zodat de smaakconsistentie en de inkoop gecontroleerd kan worden. De naam verandert mee om duidelijk te maken aan de gasten wat we precies doen. De focus komt meer en meer op Specialty Coffee te liggen en daarmee ook het streven naar slaafvrije koffie.

Vandaag de dag streeft LUCIFER COFFEE ROASTERS naar 100% slaafvrije koffie en koopt alléén Specialty Coffee in van de juiste leveranciers en boeren.

Onze Koffie

De beste koffie voor thuis, in de horeca of voor op het werk

Coffee bar
@lucifer.coffee.roasters

Proef onze koffie ook in één van onze koffiebars

Menu